Guardian Automotive

Guardian Automotive își prezintă noua echipă și noua sa strategie

  • Guardian Automotive anunță noua echipă de conducere
  • Reunește toate activitățile auto de pe plan european sub o singură marcă
  • Evidențiază strategia de axare pe piața geamurilor auto de calitate

Bertrange, Luxembroug, 22 iunie 2016 – Guardian Glass, inovator de clasă mondială din domeniul tehnologiei sticlei și a acoperirii suprafețelor din sticlă, a anunțat că, în acest moment, activitățile variate ale companiei din domeniul auto din Europa au fost complet integrate într-o singură afacere. Guardian Automotive reunește facilitățile de producție ale companiei de pe plan european cu serviciile de depozitare și distribuire de ultimă generație, care fuseseră conduse anterior ca entități separate.

Guardian Automotive deține în prezent două facilități de producție: în Spania – Llodio și Valencia - și un depozit central la Karlsruhe, Germania - în scopul de a satisface nevoile clienților europeni de pe plan local și regional și de a fi de folos distribuitorilor și stațiilor de montaj. Odată implementată integrarea, Guardian Automotive poate oferi clienților servicii cu mai puține întreruperi, mai rapide și mai fiabile.

Sarcina noii echipe de conducere este să coordoneze activitățile Guardian Automotive, din locația acesteia din Luxemburg, sub conducerea lui Olivier Demeijer, Lider de afaceri Guardian Automotive Europe, cu o experiență solidă în industria auto și de sticlă, care subliniază abordarea globală a companiei ”Avem o propunere cu valoare unică,” spune dl. Demeijer, “în prezent, suntem singurul producător care se axează exclusiv pe sticla de schimb din industria auto.” Și mesajul nostru principal este că suntem aici să creăm valoare pe termen lung pentru clienții noștri.

În calitate de partener vechi al industriei auto, Guardian Automotive și-a schimbat accentul activităților sale și și-a întărit capabilitățile din Europa. “Obiectivul nostru este de a fi furnizorul preferat în ceea ce privește sticla de înlocuire de calitate premium din industria auto și țelul nostru principal este de a oferi servicii de clientelă deosebite. În acest sens, dezvoltăm în prezent uneltele potrivite, alături de clienții noștri.”

Dl. Demeijer adaugă: ”Ca parte a Guardian Glass, avem acces la aceleași tehnologii de producere a sticlei și de peliculizare care sunt utilizate în proiecte de construcții iconice din toată lumea, inclusiv la cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa din Emiratele Arabe Unite și cea mai nouă clădire reper din Franța, La Cité du Vin de la Bordeaux. Mai mult, toate activitățile noastre sunt susținute în totalitate de serviciile de cercetare și dezvoltare și tehnice ale Guardian Glass.”

Guardian Automotive expune în holul 6, nivelul 2, standul A50 la Automechanika (13-17 septembrie 2016) în Frankfurt, Germania. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați www.automechanika.com sau www.guardianautomotiveglass.com.

Reader Enquiries

Guardian Automotive
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
contact@​guardianautomotiveglass.com
www.guardianautomotiveglass.com/en
@GuardianIndust
showcase/guardian-automotive-europe/
Guardian.Industries
GuardianIndustriesTV

Notes for Editors


Despre Guardian Industries Corp.:

Guardian este o companie internaţională de producţie diversificată, cu sediul central la Auburn Hills, Michigan, cu poziţii de lider în domeniul sticlei float şi a produselor fabricate din sticlă, pentru aplicaţii comerciale, rezidenţiale şi de transport; finisaje pentru industria automobilelor şi distribuţia produselor de construcţie. Prin intermediul centrelor sale de cercetare şi de dezvoltare (Centrul de Ştiinţe şi Tehnologie pentru sticlă şi Centrul Avansat de Dezvoltare pentru industria auto), compania Guardian se află în linia întâi a inovării. Grupul său de finisaje din industria automobilelor, SRG Global, este unul dintre cei mai mari producători de finisaje avansate, cu valoare ridicată pe materiale plastice. Compania Guardian, sucursalele şi filialele acesteia au un număr de 17.000 de angajaţi în America de Nord, Europa, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu şi Asia. Vizitaţi www.guardian.com.

Related images

Olivier Demeijer, Lider de afaceri Guardian Automotive Europe.
(Fotografie Guardian Industries Corp., GRDPR095)

 

 

Editorial enquiries

Luisa Marchina
Guardian Automotive

+352 28 111 860
lmarchina@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-marcom.com
@siriajonna

 

 

Share