Guardian Automotive

Guardian Automotive introduceert een nieuw team en een nieuwe strategie

  • Guardian Automotive kondigt nieuw leadership team aan
  • Verenigt alle Europese automotive activiteiten onder één merknaam
  • Zet de strategie uit om te focussen op vervangingsglas voor de Automotive sector

Bertrange, Luxemburg, 22 juni 2016 – Guardian Glass, een wereldwijde toonaangevende fabrikant en vernieuwer op het gebied van glas en glascoatingtechnologieën, heeft aangekondigd dat de verschillende automotive activiteiten van het bedrijf in Europa nu volledig geïntegreerd zijn in één onderneming. Guardian Automotive combineert de speciaal voor de Europese markt bestemde productiefaciliteiten en de state-of-the-art opslag- en distributieservices van het bedrijf, die voorheen als afzonderlijke entiteiten werden bestuurd.

Guardian Automotive heeft momenteel twee fabrieken in Spanje (Llodio en Valencia). Ook is er een centraal magazijn in Karlsruhe, Duitsland, met het oog om te voorzien in de behoeften van zowel lokale en regionale Europese klanten als distributoren en plaatsingsbedrijven. Door de integratie is Guardian Automotive in staat om de klanten een meer consistente, snellere en meer betrouwbare service te bieden.

De activiteiten van Guardian Automotive worden geleid door een nieuw leadership team, dat vanuit Luxemburg de globale koers van de onderneming uitzet. Het team staat onder leiding van Olivier Demeijer, Business Leader van Guardian Automotive Europe, die een solide basis heeft en beschikt over veel ervaring in zowel de Automotive sector als de glassector. 'We beschikken over een unieke meerwaarde,' zegt Mr. Demeijer, 'momenteel zijn wij de enige fabrikant die zich exclusief focust op vervangingsglas voor de automotive sector. Onze kernboodschap is het creëren van meerwaarde op de lange termijn voor onze klanten'.

Als gevestigde partner van de automotive industrie heeft Guardian Automotive de focus van de activiteiten bijgesteld en de capaciteiten in Europa versterkt. 'Het is onze doelstelling om de geprefereerde leverancier van topkwaliteit vervangingsglas te worden voor de automotive sector. Onze belangrijkste focus hierbij is het aanbieden van een uitmuntende klantenservice. Momenteel ontwikkelen we hiervoor de juiste tools in samenwerking met onze klanten.'

Mr. Demeijer voegt hier aan toe: 'Als onderdeel van Guardian Glass hebben we toegang tot dezelfde glas- en coatingtechnologieën die worden toegepast in iconische bouwprojecten over heel de wereld. Hieronder behoren bijvoorbeeld het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa in de Verenigde Arabische Emiraten en Frankrijks meest recente spraakmakende gebouw: La Cité du Vin in Bordeaux. Bovendien worden al onze activiteiten geheel ondersteund door de uitgebreide R&D en de technische services van Guardian Glass.'

Guardian Automotive stelt tentoon in hal 6, op verdieping 2, stand A50 van de Automechanika-beurs (13-17 september 2016) in Frankfurt, Duitsland. Voor meer informatie kunt u terecht op www.automechanika.com of www.guardianautomotiveglass.com.

Lezersvragen

Guardian Automotive
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
contact@​guardianautomotiveglass.com
www.guardianautomotiveglass.com/en
@GuardianIndust
showcase/guardian-automotive-europe/
Guardian.Industries
GuardianIndustriesTV

Opmerkingen voor de redactie


Over Guardian Industries Corp.:

Guardian is een wereldwijd actieve en erg gediversifieerde productieonderneming met hoofdkantoor in Auburn Hills, Michigan, VS, en de onderneming is toonaangevend inzake floatglas en bewerkte glasproducten voor bedrijfs-, residentiële en transporttoepassingen, bekledingen voor de automotive sector en distributie van bouwproducten. Dankzij haar research & development-centra (het Science & Technology Center voor glasproducten en het Advanced Development Center voor de automotive sector), bevindt Guardian zich in de voorste gelederen op het vlak van innovatie. SRG Global, de Guardian-groep die staat voor automotive bekledingen, is wereldwijd een van de grootste fabrikanten van geavanceerde, hoogwaardige coatings voor kunststoffen. Guardian, haar dochterondernemingen en filialen stellen 17 000 mensen tewerk en baten vestigingen uit in Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Bezoek www.guardian.com.

Related images

Olivier Demeijer, Business Leader van Guardian Automotive Europe. (Foto Guardian Industries Corp., GRDPR095)

 

 

Editorial enquiries

Luisa Marchina
Guardian Automotive

+352 28 111 860
lmarchina@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-marcom.com
@siriajonna

 

 

Share