Guardian Automotive

Új csapattal és új stratégiával erősít a Guardian Automotive

  • A Guardian Automotive bemutatja új vezetőségi csapatát
  • A cég egyetlen márka alatt egyesíti az európai autóipari tevékenységeit
  • Stratégiai fókuszában az autóipari csereüvegek állnak

Bertrange, Luxembourg, 2016. június 22. – Az üveggyártás és üvegbevonatok technológiái terén a világ piacvezető innovátora, a Guardian Glass bejelentette, hogy a vállalat sokrétű autóipari tevékenységeit egy üzletág alá vonta össze. A Guardian Automotive-ban ötvöződnek a vállalat specializált európai gyártóüzemei, valamint a modern raktározási és elosztói hálózat, amelyek eddig külön szervezetként működtek.

A Guardian Automotive két gyártóüzemmel rendelkezik Spanyolországban (Llodio és Valencia), valamint egy központi raktárral Karlsruhéban, Németországban, amelyek kielégítik mind a helyi, mind a regionális európai ügyfeleket, kiszolgálva a viszonteladókat és a szerelőműhelyeket is. Az összevonásnak köszönhetően a Guardian Automotive zökkenőmentesebb, gyorsabb és megbízhatóbb szolgáltatást képes nyújtani.

A vállalatot ezentúl egy luxemburgi székhelyű, új vezetőségi csapat irányítja, Olivier Demeijer, a Guardian Automotive Europe üzletvezetőjével az élen. Demeijer úr, akinek kiváló szakmai múltja van az autóipar és az üveggyártás terén, így jellemzi a vállalat átfogó szemléletmódját: „Egyedi értékeket ajánlunk." Majd hozzátette: „Jelenleg mi vagyunk az egyetlen gyártó, amelyik kizárólag az autóipari csereüvegekre koncentrál. Legfontosabb üzenetünk, hogy hosszú távú értéket szeretnénk teremteni ügyfeleinknek".

A Guardian Automotive, az autóipar régi partnere, most más tevékenységekre helyezi a hangsúlyt, és megerősíti kapacitásait Európában. „Célunk, hogy mi legyünk az első számú választás a prémium minőségű autóipari csereüvegek piacán, és leginkább arra koncentrálunk, hogy kimagasló színvonalú szolgáltatást biztosítsunk ügyfeleink számára. Ehhez jelenleg ügyfeleinkkel közösen fejlesztjük a megfelelő eszközöket.”

Demeijer úr hozzáteszi: „A Guardian Glass részeként ugyanazokkal az üveggyártási és bevonat technológiákkal tudunk dolgozni, amelyek a világ számos ikonikus épületén visszaköszönnek. Köztük van a világ legmagasabb épülete, a Burj Khalifa torony az Egyesült Arab Emírségekben, vagy Franciaország legújabb építészeti látványossága, a La Cité Du Vin bormúzeum Bordeaux-ban. Ezen felül a Guardian Automotive működését maximálisan támogatják a Guardian Glass kutatás-fejlesztési és műszaki szolgáltatásai.”

A Guardian Automotive a 6. csarnok 2. szintjének A50-es standján állít ki a 2016. szeptember 13-17-ig Frankfurtban megrendezésre kerülő Automechanika szakkiállításon. További információért látogasson el a www.automechanika.com vagy www.guardianautomotiveglass.com oldalra.

Reader Enquiries

Guardian Automotive
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
contact@​guardianautomotiveglass.com
www.guardianautomotiveglass.com/en
@GuardianIndust
showcase/guardian-automotive-europe/
Guardian.Industries
GuardianIndustriesTV

Notes for Editors


A Guardian Industries Corp. vállalatról:

A Guardian Industries Corporation magántulajdonú, diverzifikált, globális társaság, székhelye Auburn Hills, Michigan. Az Észak-Amerikában, Európában, Dél-Amerikában, Afrikában, Közel-Keleten és Ázsiában is megtalálható Guardian és kapcsolt vállalkozásai 17 000 embert foglalkoztatnak. A társaság küldetése, hogy folyamatos innovációk révén, egyre kevesebb erőforrás felhasználásával teremtsen értéket az ügyfelek és az egész társadalom számára. A Guardian Glass nemzetközi téren is vezető helyet foglal el a kereskedelmi és lakóépületekhez, belsőépítészeti alkalmazásokhoz, szállítási és műszaki üvegfelhasználáshoz gyártott síküveg, speciális üveg és feldolgozott üvegtermékek terén. Az SRG Global a világ egyik legnagyobb, műanyagokhoz való modern, speciális bevonatokat előállító cége. A speciális bevonatok a kezelt felületet tartósabbá teszik, javítják a szerkezeti integritást, funkcionalitást, a járművek hatékonyságát, és szélesebb körű design-megoldásokat tesznek lehetővé. A cég termékeit a személy- és tehergépjárművek valamint fogyasztási cikkek gyártásához is használják. A Guardian Building Products a speciális építőanyagok USA székhelyű forgalmazója. Látogasson el a www.guardian.com weblapra.

Related images

Olivier Demeijer, a Guardian Automotive Europe üzletvezetője. (Fényképek Guardian Industries Corp., GRDPR095)

 

 

Editorial enquiries

Luisa Marchina
Guardian Automotive

+352 28 111 860
lmarchina@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-marcom.com
@siriajonna

 

 

Share