Guardian Automotive

Guardian Automotive evidențiază beneficiile pentru clienții din Europa în cadrul Automechanika 2016

  • Propunere cu valoare unică în domeniul geamurilor auto
  • Accent puternic pe serviciul clientelă și pe fiabilitate
  • Holul 6, nivelul 2, standul A50

Bertrange, Luxembroug, 5 iulie 2016 – Vizitatorii de la Automechanika din Frankfurt (13-17 septembrie 2016) vor avea ocazia de a se întâlni cu nou desemnata echipă care conduce Guardian Automotive, una dintre ramurile Guardian Glass, cu răspândire la nivel european, inovator de clasă mondială din domeniul tehnologiilor sticlei și a peliculizării suprafețelor din sticlă.

Guardian Automotive reunește facilitățile de producție ale companiei de pe plan european cu serviciile de depozitare și distribuire de ultimă generație, conduse de o singură echipă, capabilă să ofere servicii rapide și fiabile, permanent. Toate activitățile Guardian Automotive sunt susținute în totalitate de serviciile de cercetare, dezvoltare și tehnice ale Guardian Glass.

Compania își manifestă angajamentul său total față de segmentul auto și, în prezent, realizează investiții semnificative în active și oameni, cu obiectivul clar de a satisface nevoile din industrie în ceea ce privește cerințele actuale și viitoare.

Conform celor declarate de Marco Antonio Moreno, Director de vânzări și de marketing, Guardian Automotive se află într-o poziție favorabilă pentru a deveni furnizorul preferat în ceea ce privește geamurile auto de calitate premium: ”Suntem destul de mari pentru a livra, destul de mici pentru a ne păsa și destul de puternici pentru a ne susține clienții, indiferent dacă aceștia sunt distribuitori saumontor. Suntem capabili să prestăm servicii personale, practice și să oferim o consolidare tehnică.”

Marco Antonio Moreno a adăugat: ”Într-un domeniu industrial în care viteza este esențială, deținem facilitățile și resursele de a ne ridica și de a depăși nivelul așteptărilor clienților noștri. Manifestăm flexibilitate în producție, rapiditate în livrări și fiabilitate totală - cu un nivel de livrare la timp de 98,5%. Dacă nu sunteți încă în discuții cu noi, probabil că ar trebui.”

Guardian Automotive expune în holul 6, nivelul 2, standul A50 la Automechanika (13-17 septembrie 2016) în Frankfurt, Germania. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați www.automechanika.com sau www.guardianautomotiveglass.com.

Reader Enquiries

Guardian Automotive
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
contact@​guardianautomotiveglass.com
www.guardianautomotiveglass.com/en
@GuardianIndust
showcase/guardian-automotive-europe/
Guardian.Industries
GuardianIndustriesTV

Notes for Editors


Despre Guardian Industries Corp.:

Guardian Industries Corp. este o companie privată, diversificată, la nivel global, cu sediul principal la Auburn Hills, Michigan. Compania Guardian și grupul său de companii dețin un număr de 17.000 de angajați în America de Nord, Europa, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu și Asia, viziunea fiind să creeze valoare pentru clienții săi și pentru societate, printr-o continuă inovație, utilizând resurse mai puține. Guardian Glass este un producător de prim rang de produse fabricate din sticlă float cu valoare adăugată și de soluții pentru aplicații din domeniul arhitecturii, rezidențial, de design interior, transporturi și tehnic. SRG Global este unul dintre cei mai mari producători de finisaje avansate, cu valoare ridicată, de materiale plastice pentru industria auto, de camioane comerciale și de bunuri de consum, oferind soluții pentru o mai mare durabilitate a suprafețelor, integritate structurală, funcționalitate, randament al vehiculelor și flexibilitate a designului. Guardian Building Products este distribuitorul de prim rang din S.U.A. de produse de construcție specializate. Vizitați www.guardian.com.

Related images

Guardian Automotive expune în holul 6 nivelul 2 standul A50 la Automechanika (13-17 septembrie 2016) în Frankfurt, Germania.
(Fotografie Guardian Industries Corp., GRDPR059)

 

 

Editorial enquiries

Luisa Marchina
Guardian Automotive

+352 28 111 860
lmarchina@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-marcom.com
@siriajonna

 

 

Share