Guardian Automotive

Guardian Automotive benadrukt de voordelen voor Europese klanten op Automechanika 2016

  • Unieke meerwaarde voor vervangingsglas in de automotive sector
  • Sterke focus op klantenservice en betrouwbaarheid
  • Hal 6, verdieping 2, stand A50

Bertrange, Luxemburg, 5 juli 2016 – De bezoekers van de Automechanika beurs in Frankfurt (13-17 september 2016) krijgen de gelegenheid om kennis te maken met het pas aangestelde bestuursteam van Guardian Automotive, een van de Europese ondernemingen van Guardian Glass, een van de wereldwijde toonaangevende vernieuwers op het gebied van glas en coatingtechnologieën.

Guardian Automotive combineert de speciaal voor de Europese markt bestemde productiefaciliteiten en de state-of-the-art opslag- en distributieservices van het bedrijf, geleid door een enkel team dat in staat is om een consistente, snelle en betrouwbare service te bieden. Alle activiteiten van Guardian Automotive worden geheel ondersteund door de uitgebreide R&D en technische services van Guardian Glass.

Het bedrijf is volledig toegewijd aan het automotive segment en doet momenteel aanzienlijke investeringen in activa en personeel met als duidelijke doelstelling te voorzien in de behoeften van de industrie, zowel nu als in de toekomst.

Volgens Marco Antonio Moreno, Sales & Marketing Director, is Guardian Automotive goed gepositioneerd om de geprefereerde leverancier van topkwaliteit vervangingsglas te worden voor de automotive sector: “We zijn groot genoeg om zaken waar te maken, klein genoeg om ons te bekommeren over onze klanten en sterk genoeg om onze klanten te ondersteunen, ongeacht of het gaat om distributoren of plaatsingsbedrijven. We zijn in staat om zowel een persoonlijke en praktische service als technische back-up te bieden.”

Marco Antonio Moreno voegde toe: “In een bedrijfssegment waarin snelheid van groot belang is, beschikken we over de nodige faciliteiten en hulpbronnen om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en deze te overtreffen. We zijn flexibel wanneer het gaat om productieprocessen, we leveren snel en we zijn volledig betrouwbaar met een percentage on-time leveringen van maar liefst 98,5%. Als u momenteel nog niet met ons in gesprek bent, kunt u daar misschien beter wat aan doen.”

Guardian Automotive is te vinden in hal 6, op verdieping 2, stand A50 van de Automechanika-beurs (13-17 september 2016) in Frankfurt, Duitsland. Voor meer informatie kunt u terecht op www.automechanika.com of www.guardianautomotiveglass.com.

Lezersvragen

Guardian Automotive
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
contact@​guardianautomotiveglass.com
www.guardianautomotiveglass.com/en
@GuardianIndust
showcase/guardian-automotive-europe/
Guardian.Industries
GuardianIndustriesTV

Opmerkingen voor de redactie


Over Guardian Industries Corp.:

Guardian Industries Corp. is een wereldwijd in verschillende domeinen actieve, niet-beursgenoteerde onderneming met hoofdkwartier in Auburn Hills, Michigan. Guardian en haar dochterondernemingen stellen 17 000 mensen te werk en baten faciliteiten uit in Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Azië, met als visie het creëren van meerwaarde voor de klanten en de samenleving via constante innovatie en het gebruik van minder hulpbronnen. Guardian Glass is een internationaal toonaangevend fabrikant van vlakglas, bewerkte glasproducten en oplossingen met een meerwaarde, en dit zowel voor architecturale, residentiële, interieur- en transporttoepassingen als voor technische glastoepassingen. SRG Global is een van 's werelds grootste fabrikanten van geavanceerde, hoogwaardige coatings voor plastics in de automotive sector, de bedrijfsvoertuigensector en de consumentengoederensector, en biedt oplossingen voor een betere oppervlakduurzaamheid, structurele integriteit, functionaliteit, voertuigefficiëntie en designflexibiliteit. Guardian Building Products is een toonaangevende, in de VS gebaseerde verdeler van speciaal voor de bouwsector bestemde producten. Bezoek www.guardian.com.

Related images

Guardian Automotive is te vinden in hal 6, op verdieping 2, stand A50 van de Automechanika-beurs (13-17 september 2016) in Frankfurt, Duitsland.
(Foto Guardian Industries Corp., GRDPR059)

 

 

Editorial enquiries

Luisa Marchina
Guardian Automotive

+352 28 111 860
lmarchina@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-marcom.com
@siriajonna

 

 

Share