Guardian Automotive

A Guardian Automotive bemutatja erősségeit az Automechanika 2016-on

  • Egyedi értékek az autóipari üvegcserék terén
  • Nagy hangsúly az ügyfélszolgálaton és a megbízhatóságon
  • Megtalálható: 6. csarnok, 2. szint, A50-es stand

Bertrange, Luxembourg, 2016. július 5. – A 2016. szeptember 13-17-ig Frankfurtban megrendezésre kerülő Automechanika Nemzetközi Gépjárműipari Beszállítói Szakvásár látogatói megismerhetik az üveggyártás és bevonatok terén piacvezető innovátor, a Guardian Glass egyik egész Európára kiterjedő üzletágának, a Guardian Automotive-nak közelmúltban kinevezett vezetőit.

A Guardian Automotive-ban ötvöződnek a vállalat specializált európai gyártóüzemei, valamint a modern raktározási és elosztói hálózat, amelyeket egyetlen csoport irányít, hogy zökkenőmentes, gyors és megbízható szolgáltatásokat nyújthassanak. A Guardian Automotive működését a Guardian Glass kutatási és fejlesztési, illetve műszaki szolgáltatásai teljes mértékben támogatják.

A vállalat maximálisan elkötelezett az autóipari szegmens mellett, és jelenleg is jelentős befektetéssekkel fejleszti eszköz- és személyi állományát azzal a célzattal, hogy az ipar jelenlegi és jövőbeni igényeit maradéktalanul kielégítse.

Marco Antonio Moreno a cég értékesítési és marketing igazgatója szerint a Guardian Automotive kiváló helyzetben van ahhoz, hogy a prémium autóipari csereüveg piac élvonalába kerüljön: „Elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy szállítani tudjunk, elég kicsik ahhoz, hogy kellően gondoskodni tudjunk ügyfeleinkről, és elég erősek ahhoz, hogy támogassuk viszonteladó, vagy beépítéssel foglalkozó partnereinket. Személyre szabott, gyakorlati szolgáltatást, valamint műszaki támogatást is tudunk nyújtani.”

Marco Antonio Moreno hozzátette: „Rendelkezünk a kellő kapacitással és erőforrásokkal, hogy megfeleljünk ügyfeleink igényeinek – vagy túlszárnyaljuk azokat – egy olyan ipari szegmensben, ahol a gyorsaság nagyon fontos. Rugalmasak vagyunk a gyártás terén, gyorsan és abszolút megbízhatóan - 98,5%-ban határidőre - szállítunk. Ha most még nem tárgyal velünk, valószínűleg itt lenne az ideje.”

A Guardian Automotive a 6. csarnok 2. szintjének A50-es standján állít ki a 2016. szeptember 13-17-ig Frankfurtban megrendezésre kerülő Automechanika szakkiállításon. További információért látogasson el a www.automechanika.com vagy www.guardianautomotiveglass.com.

Reader Enquiries

Guardian Automotive
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
contact@​guardianautomotiveglass.com
www.guardianautomotiveglass.com/en
@GuardianIndust
showcase/guardian-automotive-europe/
Guardian.Industries
GuardianIndustriesTV

Notes for Editors


A Guardian Industries Corp. vállalatról:

A Guardian Industries Corporation magántulajdonú, diverzifikált, globális társaság, székhelye Auburn Hills, Michigan. Az Észak-Amerikában, Európában, Dél-Amerikában, Afrikában, Közel-Keleten és Ázsiában is megtalálható Guardian és kapcsolt vállalkozásai 17 000 embert foglalkoztatnak. A társaság küldetése, hogy folyamatos innovációk révén, egyre kevesebb erőforrás felhasználásával teremtsen értéket az ügyfelek és az egész társadalom számára. A Guardian Glass nemzetközi téren is vezető helyet foglal el a kereskedelmi és lakóépületekhez, belsőépítészeti alkalmazásokhoz, szállítási és műszaki üvegfelhasználáshoz gyártott síküveg, speciális üveg és feldolgozott üvegtermékek terén. Az SRG Global a világ egyik legnagyobb, műanyagokhoz való modern, speciális bevonatokat előállító cége. A speciális bevonatok a kezelt felületet tartósabbá teszik, javítják a szerkezeti integritást, funkcionalitást, a járművek hatékonyságát, és szélesebb körű design-megoldásokat tesznek lehetővé. A cég termékeit a személy- és tehergépjárművek valamint fogyasztási cikkek gyártásához is használják. A Guardian Building Products a speciális építőanyagok USA székhelyű forgalmazója. Látogasson el a www.guardian.com weblapra.

Related images

A Guardian Automotive a 6. csarnok 2. szintjének A50-es standján állít ki a 2016. szeptember 13-17-ig Frankfurtban megrendezésre kerülő Automechanika szakkiállításon. (Fényképek Guardian Industries Corp., GRDPR059)

 

 

Editorial enquiries

Luisa Marchina
Guardian Automotive

+352 28 111 860
lmarchina@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-marcom.com
@siriajonna

 

 

Share