Guardian Automotive

Guardian Automotive investește în calibrare, servicii clientelă, calitate și confort

Guardian Automotive la Automechanika 2018
11 – 15 septembrie 2018
Frankfurt
Standul A50 holul 6.2

Bertrange, Luxembourg, 1 august 2018 – Guardian Automotive, furnizor de sticlă de înlocuire din domeniul auto din Europa, își va folosi prezența la Automechanika 2018 pentru a-și evidenția poziția unică de pe piață. Ca singur producător de sticlă care-și concentrează atenția asupra pieței auto post-vânzare, compania va demonstra modul în care clienții de la toate nivelurile pot beneficia de abordarea sa stimulantă și de tip antreprenorial, susținută de resursele și de know-how-ul unui lider global din industria sticlei.

Vizitatorii Guardian Automotive standul A50 holul 6.2 vor putea învăța mai multe despre dezvoltările cheie și beneficiile pentru clienți. Acestea pot fi împărțite în patru subiecte principale: calibrare, serviciul clientelă, calitate și confort.

Calibrare

Guardian Automotive a recunoscut devreme că procesul de calibrare reprezintă o chestiune esențială pentru acest domeniu de activitate. Colaborând cu parteneri cheie, compania a investit timp și resurse într-un studiu cuprinzător. În plus față de adaptarea propriilor sale facilități de producție, Guardian a identificat pași cheie în procesul de montare, care pot ajuta la evitarea problemelor. În prezent, compania a făcut un film care ilustrează cu claritate modalitatea de evitare a unor greșeli costisitoare - făcând ca procesul de calibrare să fie mai ușor și mai direct. La standul Guardian Automotive se va proiecta filmul, care este susținut de o broșură și de un prospect cu informații.

Serviciul clientelă

Bine-cunoscut deja pentru standardele ridicate ale sticlei sale de înlocuire, Guardian Automotive demonstrează cu claritate flexibilitatea companiei și nivelul său de pregătire în răspunsul față de nevoile clienților. Ca răspuns, Guardian și-a angajat resursele și a adoptat metodologii prin care să se asigure că produsele sale sunt complet susținute de suportul tehnic.

Compania furnizează livrare peste noapte de piese unice în zonele geografice selectate.

Calitate

Guardian Automotive deține certificarea International Automotive Task Force (IATF - Grupul Operativ Auto Internațional), pentru a se asigura că produsele sunt fabricate în conformitate cu cele mai ridicate standarde ale producătorului de echipamente originale (OEM).

Confort

Guardian Automotive dorește să fie o companie cu care să fie ușor să faci afaceri. În ultimul an, compania a introdus o platformă de eShop care e simplu de folosit, pentru utilizatorii individuali. Oferă multe caracteristici de economisire a timpului, comandând facilități și acces la suportul tehnic, acolo unde este nevoie. O caracteristică cheie este programul de recompensă a loialității Turbo Club. Clienții mai mari beneficiază de suport zilnic din partea unei echipe de experți și specialiști din sectorul sticlei utilizate în domeniul automobilelor.

Olivier Demeijer, Business Leader Automotive Europe a declarat: „Echipa noastră dinamică și tânără așteaptă cu nerăbdare expoziția Automechanika. Avem multe de discutat și o ofertă bogată, pentru instalatorii individuali, care se bucură să poată face o comandă simplă, livrare rapidă, suport practic și un program de recompense exclusive și pentru partenerii de distribuție, care beneficiază de dezvoltarea noastră rapidă a celor mai noi parbrize, precum și de suportul nostru tehnic extins. Și, bineînțeles, cu toții beneficiază de spiritul nostru antreprenorial și de angajamentul nostru cu privire la o experiență excepțională de care să se bucure clienții.“

Guardian Automotive expune în holul 6.2/standul A50 la Automechanika (11-15 septembrie 2018) în Frankfurt, Germania. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați www.automechanika.com or www.guardianautomotiveglass.com.

Reader Enquiries

Guardian Automotive
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
contact@​guardianautomotiveglass.com
www.guardianautomotiveglass.com/en
@GuardianIndust
showcase/guardian-automotive-europe/
Guardian.Industries
GuardianIndustriesTV

Notes for Editors

Guardian Industries

Guardian Industries, a global company headquartered in Auburn Hills, Michigan, employs around 18,000 people and operates facilities throughout North America, Europe, South America, Africa, the Middle East and Asia. Guardian companies manufacture high-performance float, coated and fabricated glass products for architectural, residential, interior, transportation and technical glass application and high-quality chrome-plated and painted plastic components for the automotive and commercial truck industries. Guardian’s vision is to create value for its customers and society through constant innovation using fewer resources. Guardian is a wholly owned subsidiary of Koch Industries, Inc. Visit www.guardian.com.

Related images

Guardian Automotive investește în calibrare, servicii clientelă, calitate și confort.
(Fotografie Guardian Industries, GRDAPR001)

 

 

Editorial enquiries

Martin Schneider
Guardian Automotive

+49 721 94007 16
mschneider1@​guardian.com

Josina van der Velden
EMG

+31 164 317 014
jvandervelden@​emg-marcom.com

 

 

Share