Guardian Automotive

Guardian Automotive investeert in kalibratie, klantenservice, kwaliteit en gemak

Guardian Automotive op Automechanika 2018
11–15 september 2018
Frankfurt
Stand A50 hal 6.2

Bertrange, Luxemburg, 1 augustus 2018 – Guardian Automotive, een Europese leverancier van autoglas voor de vervangingsmarkt, wil door zijn aanwezigheid op Automechanika 2018 zijn unieke positie op de markt in de kijker zetten. Als enige glasfabrikant die zich hoofdzakelijk op de automotive vervangingsmarkt richt, wil het bedrijf tonen hoe klanten op alle niveaus voordeel kunnen halen uit zijn verrassende ondernemingsgezinde aanpak die steunt op de middelen en knowhow van een wereldleider in de glastechnologie.

De bezoekers op stand A50 van Guardian Automotive in hal 6.2 komen meer te weten over de belangrijkste ontwikkelingen en voordelen voor de klanten. Deze kunnen in vier hoofdthema’s worden ingedeeld: kalibratie, klantenservice, kwaliteit en gemak.

Kalibratie

Guardian Automotive zag al vroeg in dat kalibratie een cruciaal punt is voor de sector. In samenwerking met belangrijke partners heeft het bedrijf tijd en middelen uitgetrokken voor een uitgebreide studie. Guardian heeft niet alleen haar eigen productiefaciliteiten aangepast, maar ook belangrijke stappen in het plaatsingsproces vastgesteld waardoor problemen kunnen worden vermeden. Het bedrijf heeft nu een video gemaakt die duidelijk laat zien hoe dure fouten kunnen worden vermeden door kalibratie eenvoudig en duidelijk te maken. De video met een brochure en een blaadje met richtlijnen zal op de stand van Guardian Automotive te zien zijn.

Klantenservice

Guardian Automotive stond al bekend voor zijn hoge normen op het vlak van autoglas voor de vervangingsmarkt en laat nu duidelijk zien dat het bedrijf flexibel is en klaarstaat om de eisen van de klanten te vervullen. Daarom heeft Guardian middelen ingezet en methodologieën toegepast om te garanderen dat zijn producten volledig op technische ondersteuning kunnen terugvallen.

Het bedrijf kan in bepaalde geografische gebieden ‘s nachts afzonderlijke onderdelen leveren.

Kwaliteit

Guardian Automotive heeft de IATF-certificering (International Automotive Task Force Certification) gekregen die garandeert dat producten volgens OEM-normen worden geproduceerd.

Gemak

Guardian Automotive wil een bedrijf zijn waarmee men eenvoudig zaken kan doen. Vorig jaar heeft het bedrijf een gebruiksvriendelijk eShop-platform voor individuele gebruikers gelanceerd. Het biedt heel wat tijdbesparende mogelijkheden, bestelopties en toegang tot technische ondersteuning, indien nodig. Een belangrijk onderdeel is het onlangs ingevoerde beloningsprogramma Turbo Club. Grotere klanten genieten van de dagelijkse ondersteuning door een team van experts en specialisten in autoglas.

Olivier Demeijer, Business Leader van Guardian Automotive Europe, verklaart: “Ons jong en dynamisch team kijkt echt uit naar Automechanika. Wij hebben zoveel te vertellen en heel wat te bieden, zowel aan individuele monteurs (eenvoudige bestelling, snelle levering, praktische ondersteuning en een exclusief beloningsprogramma) als aan distributiepartners (onze snelle ontwikkeling van de recentste voorruiten en uitgebreide technische ondersteuning). En natuurlijk halen ze allemaal voordeel uit onze ondernemingsgeest en drang om een uitzonderlijke klantervaring te leveren.”

Guardian Automotive exposeert in hal 6.2 op stand A50 op Automechanika (11-15 september 2018) in Frankfurt, Duitsland. Voor meer informatie kunt u terecht op www.automechanika.com of www.guardianautomotiveglass.com.

Lezersvragen

Guardian Automotive
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
contact@​guardianautomotiveglass.com
www.guardianautomotiveglass.com/en
@GuardianIndust
showcase/guardian-automotive-europe/
Guardian.Industries
GuardianIndustriesTV

Opmerkingen voor de redactie

Guardian Industries

Guardian Industries, een wereldwijd actieve onderneming met hoofdkantoor in Auburn Hills, Michigan, VS, heeft ongeveer 18.000 werknemers en heeft vestigingen in Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Azië. De bedrijven van Guardian produceren floatglas, gecoat glas en bewerkte glasproducten met hoge prestaties voor architectonische-, woningbouw-, interieur-, transport- en technische glastoepassingen, alsmede hoogkwalitatieve verchroomde en gelakte kunststofcomponenten voor de automobiel- en vrachtwagensector. Het is de visie van Guardian om via constante innovatie en het gebruik van minder hulpbronnen waarde te creëren voor zijn klanten en voor de samenleving. Guardian is een 100% dochteronderneming van Koch Industries, Inc. Bezoek www.guardian.com.

Related images

Guardian Automotive investeert in kalibratie, klantenservice, kwaliteit en gemak.
(Foto Guardian Industries, GRDAPR001)

 

 

Editorial enquiries

Martin Schneider
Guardian Automotive

+49 721 94007 16
mschneider1@​guardian.com

Josina van der Velden
EMG

+31 164 317 014
jvandervelden@​emg-marcom.com

 

 

Share