Guardian Automotive

A Guardian Automotive a kalibrálást, ügyfélkiszolgálást, minőséget és egyszerűséget helyezi előtérbe

A Guardian Automotive az Automechanika 2018 kiállításon
2018. szeptember 11-15
Frankfurt
6.2-es pavilon, A50-es stand

Bertrange, Luxembourg, 2018. augusztus 1 – Az autóipari csereüvegeket gyártó Guardian Automotive az Automechanika 2018 kiállításon a hangsúlyt egyedi piaci pozíciójának bemutatására helyezi. Egyetlen üveggyártóként, amely főként az utángyártott járműalkatrész-szegmensre koncentrál, a társaság a kiállításon rávilágít, hogy friss, újító, vállalkozói hozzáállása, az üvegtechnológiában világszinten is vezető anyavállalat erőforrásaival és ismereteivel a háta mögött hogyan járul hozzá az ügyfelek elégedettségéhez.

A Guardian Automotive 6.2-es pavilonban található, A50-es standjára látogatók részletesen értesülhetnek a társaság főbb fejlesztéseiről és az ügyfeleknek kínált legfontosabb előnyökről. Ezek négy fő téma köré csoportosulnak: kalibrálás, ügyfélkiszolgálás, minőség és egyszerűség.

Kalibrálás

A Guardian Automotive már a kezdetekkor felismerte, hogy a kalibrálás kulcsfontosságú az iparág számára. Kiemelt partnerekkel való együttműködés során a társaság átfogó, idő és pénzigényes tanulmányt készített. Saját gyártólétesítményeinek átalakításán felül a Guardian azonosította a szélvédő-beszerelés azon kulcslépéseit, amelyekkel a problémák elkerülhetők. A társaság oktatófilmet készített, amelyen bemutatja, hogyan kerülhetők el a költséges hibák - könnyen végrehajtható, egyszerű kalibrálás segítségével. A videó, valamint a hozzá tartozó katalógus és az instrukciókat tartalmazó szórólap a Guardian Automotive standján megtekinthető.

Ügyfélkiszolgálás

A kiváló minőségű, utángyártott autóüvegeiről híres Guardian Automotive kiváló példája annak, amikor egy társaság rugalmasan és gyorsan képes reagálni az ügyféligényekre. A Guardian a szükséges erőforrások rendelkezésre állásának biztosítása és megfelelő módszerek bevezetése révén gondoskodott arról, hogy termékei mögött megfelelő műszaki támogatás álljon.

A társaság számos piacon kínál már egyetlen termékre is másnapi szállítást.

Minőség

A Guardian Automotive az International Automotive Task Force (IATF) tanúsítványával rendelkezik, biztosítva, hogy a termékei a legmagasabb OEM szabványoknak is megfelelnek.

Egyszerűség

A Guardian Automotive olyan társaság kíván lenni, amellyel könnyű együttműködni. Tavaly a társaság bevezette egyszerűen használható eShop platformját az egyéni vásárlók számára. A rendszerrel a vásárlók gyorsan és egyszerűen rendelhetnek illetve kérhetnek szükség esetén műszaki támogatást. Fontos elem a nemrégiben bevezetett Turbo Club hűségprogram. Járműipari üvegspecialisták és szakértők állnak napi szinten a nagyobb ügyfelek rendelkezésére.

Olivier Demeijer, az Automotive Europe vezetője elmondta: „Fiatal és dinamikus csapatunk várakozással tekint az Automechanika kiállítás elé. Sok mondani és mutatni valónk van az egyéni megrendelők számára – akiknek egyszerű rendelést, gyors kiszállítást, hasznos támogatást és exkluzív hűségprogramot ajánlunk – és a forgalmazók számára egyaránt – akik számára a legújabb fejlesztésű szélvédőinket és kiterjedt műszaki támogatást biztosítunk. Társaságunk újító és vállalkozó szellemiségéből és a rendkívüli ügyfélélmény biztosítására való törekvéséből minden ügyfélszegmens profitálhat.”

A Guardian Automotive a 6.2-es csarnok A50-es standján állít ki a 2018. szeptember 11-15-ig Frankfurtban megrendezésre kerülő Automechanika szakkiállításon. További információért látogasson el a www.automechanika.com vagy www.guardianautomotiveglass.com oldalra.

Reader Enquiries

Guardian Automotive
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
contact@​guardianautomotiveglass.com
www.guardianautomotiveglass.com/en
@GuardianIndust
showcase/guardian-automotive-europe/
Guardian.Industries
GuardianIndustriesTV

Notes for Editors

Guardian Industries

Guardian Industries, a global company headquartered in Auburn Hills, Michigan, employs around 18,000 people and operates facilities throughout North America, Europe, South America, Africa, the Middle East and Asia. Guardian companies manufacture high-performance float, coated and fabricated glass products for architectural, residential, interior, transportation and technical glass application and high-quality chrome-plated and painted plastic components for the automotive and commercial truck industries. Guardian’s vision is to create value for its customers and society through constant innovation using fewer resources. Guardian is a wholly owned subsidiary of Koch Industries, Inc. Visit www.guardian.com.

Related images

A Guardian Automotive a kalibrálást, ügyfélkiszolgálást, minőséget és egyszerűséget helyezi előtérbe. 
(Fényképek Guardian Industries, GRDAPR001)

 

 

Editorial enquiries

Martin Schneider
Guardian Automotive

+49 721 94007 16
mschneider1@​guardian.com

Josina van der Velden
EMG

+31 164 317 014
jvandervelden@​emg-marcom.com

 

 

Share